Пошто је по јавном позиву за попуну Мачванске окружне лиге Фудбалски клуб „Јединство“ из Малог Зворника доставио повољну понуду овај клуб играће у наведеном рангу такмичења и у 2023/2024. години.

Заједно са малозворничким фудбалерима, у Мачванској окружној лиги у наредној сезони остаће и ФK „Гучево“ из Бање Kовиљаче.

„Након успешне лицитације за попуну округа, ове две екипе дале су најбоље понуде“, саопштио је председник Спортског савеза „Дрина“ из Малог Зворника, Александар Андрић.

Он је истакао да је тим ФК „Јединство“ консолидован захваљујући подршци локалне самоуправе.

Поводом ове вести, председник општине Мали Зворник, Зоран Јевтић, рекао је да је локална самоуправа и до сада помагала клубу великим финансијским средствима и да ће то чинити и убудуће, али да успех клуба зависи и од људи који га воде.

„Општина и Спортски савез „Дрина“ настојаће да у наредном периоду оснаже руководство клуба укључивањем у његов рад људи који ће радити више и чинити све за добробит клуба“, рекао је Јевтић.

Јавни позив за попуњавање слободних места у Мачванској окружној лиги био је отворен до петка, 04. августа.

 Расписан је сходно пропозицијама такмичења Фудбалског савеза Мачванског округа и Одлуке о начину попуњавања слободних места у фудбалским и футсал лигама на нивоу територијалних фудбалских саваза.

Чланови Мачванске окружне лиге, Фудбалски клуб „Дрина“ из Љубовије и Фудбалски клуб „Хајдук Станко“ из Црне Баре су на јавним позивима расписаним од стране Фудбалског савеза Региона западне Србије, по испуњењу услова, прешли у непосредно виши степен такмичења, у Колубарко-мачванску зону, при чему су у Мачванској окружној лиги остала два упражњена места.

„Lotel Media Group“ Лозница/Љ.Ристановић