Мали Зворник, 18.02.2019. године  

Председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић најавио је кривичну пријаву против лица које на друштвеној мрежи Фејсбук, на профилу под именом Драган Богићевић, објављује неистините, тенденциозне и злонамерне коментаре о раду локалне самоуправе. Јевтић је навео да објаве на поменутом профилу наносе штету и руше углед општинској власти, те да ће против одговорног лица, које уређује профил, бити поднета кривична пријава за ширење лажи и узнемиравање јавности на политичкој основи. 

Према његовим речима, на фејсбук профилу Драгана Богићевића објављено је више неистинитих информација о раду општине Мали Зворник, чија садржина, доводећи јавност у заблуду, директно штети раду локалне самоуправе, а међу њима је и она везана за куповину земљишта у индустријској зони у Доњем Насељу, о којој је општинско руководство подробно известило одборнике Скупштине општине Мали Зворник 27. априла 2018. године, на 15. редовној седници локалног парламента, у оквиру Информације о прибављању непокретности у својини општине Мали Зворник. 

„Да нема било чега скривеног у вези са куповином наведеног земљишта доказ је и то да смо, уз поменуту информацију, одборницима доставили на увид и уговоре о купопродаји парцела, а комплетну информацију о поступку куповине земљишта ставили на увид целокупној јавности, путем званичног интернет сајта општине Мали Зворник“, изјавио је Јевтић. 

Он је позвао суграђане и осталу заинтересовану јавност да се о овој теми адекватно информишу на званичном интернет порталу општине, на адреси www.malizvornik.rs, где су објављени тачни и комплетни подаци. 

Јевтић је на крају навео да се међу спорним објавама на фејсбук профилу под именом Драган Богићевић налазе и документи који не би смели бити објављени, што је основ за још једну пријаву против лица одговорног за објављивање информација на поменутом профилу.