Национална агенција за регионални развој  је објавила Јавни позив за реализацију менторинг програма за 100 новооснованих и постојећих микро, малих,средњих предузећа и предузетника. Овај програм се  спроводи у сарадњи са  регионалним развојним агенцијама.

Циљ  овог пројекта јесте  бесплатна услуга менторинга за одабраних 100 предузетника/привредних друштава/кластера у трајању од 50 сати по клијенту, а до краја новембра 2015. године. 

Менторинг је свеобухватан процес подршке предузећима /привредним друштвима и предузетницима који се налазе у пресудном тренутку за њихов даљи развој и опстанак.   Процес менторинга представља одређени број сати који стручно лице-ментор проводи у директном контакту/раду са власником радње или предузећа.

Корисници менторинга могу бити микро, мала и средња привредна друштва и предузетници и то који су почетници у пословању (регистровани након 1. марта 2014. године) или они који су регистровани пре наведеног датума, као и  кластери (подршка је усмерена на јачање капацитета кластер менаџмента за технолошки развој и иновације, не појединачно чланица кластера).

 

ЈАВНИ ПОЗИВ ЈЕ ОТВОРЕН ДО 15.05.2015. ГОДИНЕ

 

Све потребне информације можете добити у Регионалној развојној агенцији Подриња, Подгорине и Рађевине ДОО Лозница, Јована Цвијића 20, телефон: 015/876-096; 015/875-993; www.rrappr.rs.