Мали Зворник, 27.03.2020. године

Начелник Мачванског управног округa и командант Окружног штаба за ванредне ситуације у Шапцу Владан Красавац посетио је у петак, 27. марта, општину Мали Зворник, како би се уверио да се на локалном нивоу спроводе мере Владе и председника Републике Србије уведене у циљу спречавања ширења вируса Корона. 

Председник општине Мали Зворник и командант Општинског штаба за ванредне ситуације Зоран Јевтић упознао је начелника Красавца са начином функционисања ове општине у ванредним условима и мерама донетим на локалном нивоу. 

Он је навео да Мали Зворник веома одговорно и посвећено ради на спровођењу мера Владе и председника Републике Србије у борби против Ковида – 19. 

Јевтић је рекао да целокупан систем на локалу ради веома ефикасно, да су сви материјални и људски ресурси у овој општини у стању приправности и да Мали Зворник чини све да спремно дочека и пропрати ситуације проузроковане вирусом корона. 

Истакао је да Мали Зворник за сада одолева пошасти и да нема регистрованих оболелих од болести Ковида – 19. 

Красавац је са председником малозворничке општине и командантом Општинског штаба за ванредне ситуације обишао гранични прелаз Нови мост – Каракај. 

Приликом обиласка граничног прелаза, Јевтић и Красавац посетили су запослене у републичким инспекцијским службама које, током ванредног стања, на државној граници ка Босни и Херцеговини раде појачаним интензитетом. 

Љиљана Ристановић

{gallery}/2020/2020-03-28_nacelnik{/gallery}