Мали Зворник, 06.06.2014.г

Школска година за ученике у Малом Зворнику биће редовно настављена од понедељка уколико данас, као што је најављено пре два дана, буде отворен саобраћај за теретна возила на делу магистралног пута код Старог моста у Малом Зворнику, саопштено је из Општинског штаба за ванредне ситуације.

У саопштењу се наводи да ће одлука о скраћивању школске године у Малом Зворнику бити стављена ван снаге чим надлежни обаве свој посао и званично пусте саобраћај за теретна возила на овој деоници пута.

 

Одлуку о ранијем завршетку школске године у Малом Зворнику Општински штаб за ванредне ситуације донео је протекле седмице због непостојања услова за транспорт ученика до школе услед појаве клизишта у непосредној близини магистралног пута којим ученици путују до школе.

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је у среду, приликом обиласка клизишта код Старог моста у Малом Зворнику, да ће клизиште бити санирано најкасније за два месеца на безбедан начин, као и да ће до 6. јуна бити пуштена једна трака за теретни саобраћај на овом делу пута.