Екипе Електродистрибуције у Малом Зворнику, уз подршку колега из Лознице и Новог Сaда, од раних јутарњих часова, у месним заједницама Радаљ, Доња Трешница и Брасина, наставилe су рад на отклањању кварова на електромрежи, које су проузроковале снежне падавине.

Упоредо са наведеним радовима, настављено је и чишћење снега на путевима у Брасини, на путу ка засеоку Гај и поред железничке пруге, на деоници Брасина – Батар Поље, као и у засеоку Зверовићи у Доњој Трешници.

Према речима председника општине, Зорана Јевтића, који је данас обишао радове на подручју општине, приоритет у радовима на чишћењу путева и даље су деонице од значаја за рад екипа ЕПС-а које врше оспособљавање електродистрибутивне мреже, како би у што краћем року могле да стигну на локације, отклоне кварове и успоставе уредно снабдевање струјом.

Јевтић је рекао да је ситуација на терену тешка и компликована, будући да има много неприступачних деоница и места на којима су стабла пала на пут или покидала електричне водове и замолио суграђане за стрпљење и разумевање.

Љиљана Ристановић