Асфалтирање локалних путева и улица у општини Мали Зворник настављено је протеклих дана радовима у месним заједницама Доња Борина и Радаљ.

Уређење путне мреже организовала је и финансира локална самоуправа, средствима из буџета општине.

Деонице на којима је вршено асфалтирање обишао је председник општине, Зоран Јевтић, са сарадницима, замеником председника општине, Милисавом Деспотовићем и саветником у Одељењу за финансије, општу управу и друштвене делатности општинске управе, Младеном Перићем.

Он је овом приликом рекао да је у оквиру најновијих радова у Радаљу, асфалтирана деоница пута Луке – Марковићи – Митровићи.

Председник је најавио да наредних дана предстоји уређење локалних путева и улица у Доњем Насељу и Сакару, а након тога и нова фаза ових радова по месним заједницама, која ће трајати до краја текуће године.

„Кренули смо поново са асфалтирањем путева на територији општине. Реч је о делу путева за које смо уговор потписали пре Нове године. Kада завршимо по овом уговору и када обезбедимо средства за даље, потписаћемо уговор за нову етапу асфалтирања, која ће уследити у наредним месецима, до идуће Нове године. Тренутно су асфалтирани путеви у Доњој Борини и Радаљу, а након тога идемо у Доње Насеље и Сакар“, објаснио је Јевтић.

 „Lotel Media Group“ Лозница/Љ.Ристановић