Мали Зворник, 06.08.2014. године

Киша која на подручју општине Мали Зворник пада од јуче поподне током претходне вечери и ноћи изазвала је прекиде  у саобраћају на више деоница у Брасини и Доњој Борини услед изливања воде на коловоз и неколико одрона.

У Брасини, у засеоку Чолаковићи, саобраћај је био обустављен, те успорен због клизишта. Дугачке колоне  возила чекале су око два сата на рашчишћавање путева. Механизација која је од синоћ на терену на свим критичним тачкама у општини успела је током ноћи да санира одроне и саобраћај је од јутрос нормализован. У Доњој Борини поново је поплавњено игралиште. У овом и осталим селима на подручју општиине Мали Зворник бујице су поново односиле насипе који су грађени након мајских поплава. Клизиште код Старог моста у Малом Зворнику за сада мирује али постоји реалан страх од могућег активирања у случају дужих континуираних падавина.

Мобилне екипе за помоћ угроженеим суграђанима су приправне за деловање у случају потребе. Ради константног праћења стања на терену неколико екипа током ноћи обилазило је најкритичније тачке.