30.12.2017. године

Председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић честитао је Нову годину и божићне празнике свим грађанима општине Мали Зворник, са жељом да наступајућа 2018. година буде година нових успеха и могућности. Јевтић је грађанима пожелео добро здравље, успех на свим пољима, личну и породичну срећу. Подсећајући да је претходна година за локалну заједницу била година значајних резултата, он је најавио да ће општинско руководство у 2018. години наставити са радом у намери да општина Мали Зворник буде квалитетније место за живот. 

„Поштовани грађани, желим вам срећну и успешну наступајућу 2018. годину, да у здрављу и радости са најдражима проведете новогодишње и божићне празнике. Нова година за све нас представља нову шансу да остваримо своје жеље и планове. Ја вам првенствено желим добро здравље, као основ за све остало. Уз добро здравље, нека вам Нова година и Божић донесу радост и успех на свим пољима, посебно на плану личне и породичне среће, наведено је у честитки председника Јевтића. 

Он је оценио да је 2017. година у Малом Зворнику била година значајних резултата, на којима ће се заснивати даљи напредак и развој локалне заједнице. 

„Ако се осврнемо уназад и сагледамо резултате остварене у протеклих 12 месеци, видећемо да је прошла година у Малом Зворнику била период важних пројеката, у којем смо обновили велики део путне и друге инфраструктуре у општини, смањили незапосленост и побољшали услове у готово свим сегментима живота. Верујем да време које долази доноси нову енергију и могућности, које ћемо искористити за даљи напредак и развој нашег места и побољшање услова за живот сваког човека у нашој општини. У то име честитам вам Нову годину и божићне празнике и желим лепши и испуњенији живот у будућности, поручио је Јевтић. 

Љиљана Ристановић