31.07.2017. године 

Општина Мали Зворник позвала је своје грађане да 04. августа 2017. године у Ветернику присуствују државној манифестацији којом ће бити обележена 22. годишњица страдања Срба у оружаној акцији „Олуја“ у Хрватској, 1995. године. 

За све заинтересоване, тог дана о трошку Општине Мали Зворник, биће обезбеђен аутобуски превоз до места одржавања манифестације и назад, са поласком са главне станице у Малом Зворнику, у 14.30 часова. 

„На овај начин Општина Мали Зворник и њени грађани пружиће допринос обележавању овог важног датума у новијој српској историји, у жељи да се таква недела никад више и никоме не догоде“, изјавио је председник општине Зоран Јевтић. 

 Он је појаснио да они који желе да организовано, преко општине, узму учешће у обележавању ове манифестације, треба што пре да се пријаве, ради обезбеђивања места, те да пријаву могу извршити у Општинској управи Мали Зворник, код службеника Милана Остојића. 

Обележавање Дана сећања на све страдале и прогнане Србе у оружаној акцији „Олуја“, 05. августа 1995. године., Влада Републике Србије организује, на стадиону ФК „Ветерник“ у Ветернику 04. августа 2017. године. Почетак програма је у 20.00 часова. 

Љиљана Ристановић