Мали Зворник, 18.06.2014. године 

Стари пешачки мост између Малог Зворника и Зворника у току дана биће отворен за прелаз пешака, потврдио је командант Општинског штаба за ванредне ситуације Мали Зворник и председник општине Драган Богићевић.

Он  је појаснио да су у току припреме за отварање моста и да је питање сата када ће он бити отворен. Према његовим речима то је сада техничка ствар која укључује активности везане за поновно организовање граничног прелаза. Он је замолио грађане за стрпљење и разумевање јер је надлежним службама потребно неколико сати да обаве припреме за отварање моста.

Богићевић је синоћ на седници Општинског штаба за ванредне ситуације у Малом Зворнику изјавио да ће мост бити привремено отворен наредна два месеца, док трају припреме за његову реконструкцију. За то време биће извршена ревизија пројекта рекострукције моста и детаљно снимање и анализирање стања у којем се објекат налази.

Он је додао да ће се по окончању припремних радњи одмах приступити реконструкцији и санацији моста и да ће док трају радови мост поново бити на неко време затворен.