24.02.2017.

Представљање на 39. Међународном сајму туризма, који је отворен јуче у Београду, Општина Мали Зворник почела је промоцијом етно и културног туризма. У хали 4, на штанду број 4022, Малозворничани су првог дана сајма представили своју традиционалну кухињу, смештајне капацитете у сеоским домаћинствима и културне манифестације.
За припрему богате трпезе, на којој су се нашли разноврсни и укусни слани и слатки специјалитети, карактеристични за зворнички крај, побринуле су се чланице неколико локалних удружења жена, укључених у организацију промоције општине на сајму.
Уз укусну храну, на штанду Општине Мали Зворник посетиоци сајма током јучерашњег дана могли су да сазнају више о смештају и садржајима који им се током године нуде у сеоским домаћинствима на подручју ове општине.
У оквиру промоције културног туризма, представљене су културне манифестације које посетиоце током године очекују у Малом Зворнику, са акцентом на промоцији Ликовне колоније, која се у организацији малозворничке библиотеке одржава сваког лета, већ десет година, последњег викенда у јуну и окупља бројне уметнике из земље и иностранства. 
Према програму презентације општине на сајму, други дан манифестације резервисан је представљање ловних и риболовних потенцијала Малог Зворника.