Мали Зворник, 10.04.2020. године

Општинска управа општине Мали Зворник обавештава сва регистрована пољопривредна газдинства са територије општине Мали Зворник да је Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде покренуло рад платформе Електронска Пијаца Србије на адреси https://pijaca.minpolj.gov.rs.

Улога ове платформе је да се произвођачима квалитетне хране омогући директан контакт са потрошачима у градским срединама широм Србије. Имајући у виду тренутну ситуацију и ограниченост кретања, као и забрану рада пијаца, како на отвореном, тако и затвореном, ова платформа треба да замени постојеће системе дистрибуције и омогући потенцијалним купцима лако повезивање са произвођачима.

Овом приликом позивамо све заинтересоване власнике регистрованих пољопривредних газдинстава да се региструју и пријаве своје пословање на наведеној платформи.

 

За регистрацију газдинства обавезни су следећи подаци:

–        Тип произвођача: Пољопривредник или Добављач (предузеће)

–        Регистрациони број газдинства

–        Назив

–        Име

–        Презиме

–        Телефонски број

–        Е-мејл адреса

Опциони су подаци:

–        Опис

–        Постојећи системи квалитета

–        Веб адреса газдинства

За додатне информације и техничку подршку потенцијални корисници поменуте платформе могу да се обрате Општинској управи општине Мали Зворник путем контакт центра 015/7-195-196 или Служби за ИТ општине Мали Зворник на тел: 062/889-17-06.