Мали Зворник, 28.06.2018. године 

Подела карата за бесплатан превоз у локалном јавном саобраћају, који је општина Мали Зворник, до краја 2018. године, обезбедила за лица старија од 65 година и инвалиде са подручја општине, у току је у просторијама Удружења пензионера и инвалида у Малом Зворнику и трајаће до 15. јула текуће године, што је крајњи рок за преузимање повластица, након којег неће бити могуће добити наведени документ. 

Карте за бесплатан превоз важиће у аутобусима Саобраћајног предузећа „Ластра“ из Лазаревца, званичног превозника путника на подручју малозворничке општине, а могуће их је преузети сваког радног дана у остављеном року, у просторијама наведеног удружења, од 08.00 до 11.00 часова. 

Преузимање карата за бесплатан превоз у Малом Зворнику, до 15. јула, старији суграђани и инвалиди могу остварити и ван наведеног термина, у договору са председником Удужења пензионера и инвалида Јованом Антонићем. Број телефона за контакт је 064/97 19 291.

Потенцијални корисници повластице потребно је да са собом понесу важећу личну карту, а инвалидна лица и потврду о инвалидитету, на основу којих могу преузети карте за бесплатан превоз. 

Бесплатан превоз у локалном саобраћају за лица старија од 65 година и инвалиде општина Мали Зворник у 2018. години обезбедила је преко Удружења пензионера и инвалида из Малог Зворника, кроз суфинансирање програма и пројекта од јавног интереса. 

Просторије Удружења пензионера и инвалида Мали Зворник налазе се у Улици Рибарској бб, у Малом Зворнику, у згради некадашњег предузећа“Грађевинар“. 

Љиљана Ристановић

{gallery}/2018/2018-06-28_podela_karata{/gallery}