Мали Зворник, 21.11.2019. године

Радна група за израду Плана развоја општине Мали Зворник позива заинтересоване грађане, представнике привредног сектора, јавних институција и цивилног сектора из општине Мали Зворник да дана 28.11.2019. године присуствују консултативном састанку Партнерског форума у процесу израде Плана развоја општине Мали Зворник за период 2020-2027. године.

Састанак ће бити одржан у сали Скупштини општине Мали Зворник у термину од 12 до 14 часова.

Преузмите:

 

Консултативни састанак се одржава у оквиру Јавне расправе о нацрту Плана развоја која траје од 20. новембра до 05. децембра. Ради ефикасније дискусије на самом састанку молимо Вас да претходно преузмете нацрт Плана развоја и извршите анализу предложеног документа. Уколико нисте у могућности да присуствујете партнерском форуму а имате неку примедбу, коментар или сугестију на нацрт исти можете доставити и електронским путем на адресу opstinamalizvornik@gmail.com.

Нацрт Плана развоја је израђен од стране Радне групе и консултаната СКГО-а у оквиру пројекта „Подршка успостављању система планирања и израда средњорочних планова развоја локалне самоуправе“ који спроводи Програма Уједињених нација за развој у Србији (UNDP) а финансира се средствима словачке развојне помоћи (SlovakAid), а у складу на новим Законом о планском систему Републике Србије („Сл.гласник РС“, бр.30/2018.)

Молимо све заинтересоване за учешће на партнерском форуму да своје присуство потврде најкасније до 27.11.2019. године до 15 часова електронским путем на адресу opstinamalizvornik@gmail.com или телефоном на број 015/471-300.

Преузмите: