Посету Граду Лесковцу и градоначелнику, Горану Цветановићу, који је летос био гост манифестације „Дани спортско – рекреативног и културног туризма – Дрина је смисао живота“ и званично отворио 11. малозворничку регату на Зворничком језеру, представници општине Мали Зворник узвратили су у оквиру лесковачке традиционалне туристичке манифестације „Роштиљијада“ у петак, 26. августа.

У делегацији су били председник општине, Зоран Јевтић и председник Организационог одбора манифестације „Дрина је смисао живота“ и начелник општинског Штаба за ванредне ситуације, Младен Перић.

Приликом пријема у кабинету градоначелника Лесковца они су захвалили домаћину на гостопримству и изразили задовољство што су почаствовани да буду гости овог града и манифестације „Роштиљијада“, наводећи да је она изузетан српски бренд, те да је Лесковац град са богатом туристичком понудом од којег Мали Зворник може много да научи и позитивна искуства примени у свом раду.

Они су након пријема заједно са осталим гостима и грађанима Лесковца присуствовали наступу познате певачице народне музике Весне Змијанац, која је у Лесковцу у петак одржала концерт за памћење.

„Lotel Media Group“ Лозница/Љ.Ристановић