Председник општине Мали Зворник, Зоран Јевтић, понедељком ће у свом кабинету примати суграђане и разговарати са њима у новом термину од 11 до 13 часова.

Пријем за грађане једном недељно у одређено време или „Дан отворених врата“ је прилика за суграђане да са председником општине разговарају о текућим питањима и потребама за које сматрају да би уз подршку институција могли да буду решени и задовољени, док ће за ургентне проблеме и даље моћи да му се обрате свакодневно.

Ово је пракса коју кабинет председника општине Мали Зворник примењује у раду већ неколико година, како би омогућио суграђанима који имају потребу да се састану и разговарају са председником општине да то учине на ефикасан начин, без непотребног чекања.

Председник Јевтић је навео да ће у случају његовог одсуства са грађанима разговарати заменик председника општине, Милисав Деспотовић, те да ће предност у погледу пријема имати они грађани који су претходно заказали свој долазак.

С тога је грађанима препоручио да свој термин за разговор претходно закажу, јављањем секретарици председника општине, на број телефона 015/471-300.

„Lotel Media Group“ Лозница/Љ.Ристановић