Локална пореска администрација општине Мали Зворник обавештава пореске обвезнике да стање својих пореских обавеза могу проверити и електронским путем и то преко:

–          Јединственог информационог портала Локалне пореске администрације на линку https://lpa.gov.rs/jisportal/homepage

–          Мобилне апликације Моја ЛПА (локална пореска администрација), преко које је омогућено да сви порески обвезници изврше централизовани упит стања за порез на имовину за територију целе Републике Србије – путем мобилног телефона. Апликација Моја ЛПА је бесплатна и доступна је и за Android и iOS кориснике.

На порталу је омогућено да корисници за доделу корисничког имена и лозинке за коришћење мобилне апликације Моја ЛПА не морају да иду до своје надлежне локалне пореске администрације, већ и ову услугу, уколико већ поседују квалификовани електронски сертификат, могу да добију преко интернета.

Они корисници који се пријаве на Портал ЛПА lpa.gov.rs уз помоћ квалификованог електронског сертификата, врло једноставно и само за пар тренутака могу добити корисничко име и лозинку за коришћење мобилне апликације, а детаљно упутство се налази овде.

Упутства за кориснике са квалификованим електронским сертификатом можете преузети овде.

Корисници који желе да користе могућност електронског упита а не поседују квалификовани електронски сертификат пријаву за коришћење портала морају извршити у Локалној пореској администрацији према месту пребивалишта.

Додатне информације око регистрације можете добити путем контакт телефона Локалне пореске администрације општине Мали Зворник 015/7195188 локал 126.