28.04.2016.

Поводом завршетка пројекта „Да ли знаш да имаш право да знаш“, данас је у Малом Зворнику одржана промоција резултата пројекта остварених у протекла три месеца. Код штанда Удружења грађана „Грађански савет општине Мали Зворник“, наменски постављеног за ову прилику на платоу у центру Малог Зворника, грађани су током преподнева у директном контакту са члановима пројектног тима могли да се информишу о пројекту и његовим кључним резултатима.

На овај начин, као и путем инфо флајера који су им дељени, заинтересовани су могли да сазнају више о томе шта су информације од јавног значаја, ко има право на информације од јавног значаја и на који начин је могуће остварити ово право.

Пројекат посвећен унапређењу транспарентности рада локалне самоуправе у Малом Зворнику УГ „Грађански савет општине Мали Зворник“ реализује од 01. фебруара до краја априла, у оквиру пројекта „Јачање локалне транспарентности“, који спроводе Београдска отворена школа и Топлички центар за демократију и људска права”, кроз програм ʺПодршка цивилном друштву 2013ʺ, који финансира Европска унија.