30/01/2015

Руководство општине и представници синдиката запослених “Равнаја” АД Мали Зворник упутили су јуче са заједничког састанка закључак Агенцији за приватизацију Републике Србије, власницима и директору предузећа у којем траже од надлежних да што пре изађу у сусрет захтевима синдиката за помоћ у превазилажењу тешке ситуације у предузећу. 

Захтеви се, између осталог, односе на пружање помоћи при санацији штете настале обуставом рада услед прошлогодишње поплаве и убрзање решавања административног преноса права коришћења непокретности са ЈП „Србија шуме“ Београд на општину Мали Зворник, ради експлоатације камена кречњака на локацији Бучевски поток Мали Зворник.

Састанак је иницирала локална самоуправа у намери да помогне том предузећу и запосленима у решавању нагомиланих проблема.

Представници синдиката предузећа „Равнаја“ АД захвалили су општини на бризи коју показује за запослене у овом предузећу и напорима које чини за проналажење решења проблема са којима се суочава привреда у Малом Зворнику. Они истичу да им је веома битно сазнање да имају подршку локалне самоуправе и њених водећих људи.

{gallery}2015/01-29sindikat_ravnaja{/gallery}