19.10.2016. године

Стручно саветовање у Бањи Ковиљачи на тему јавних набавки, од 13. до 16. октобра, окупило је више десетина запослених у јавном сектору у Малом Зворнику, Лозници и Крупњу. Стручни семинар био је прилика за едукацију и размену искустава учесника на најактуелније теме у овој области. Током три тематска дана речи је било о јавним набавкама у установама образовања, пословању буџетских корисника, јавних предузећа и јавно-приватном партнерству, а предавања су одржали најеминентнији предавачи у наведеним областима.

Семинар је одржан у конгресној сали хотела “Royal Spa” у Бањи Ковиљачи, у организацији београдског Центра за менаџмент набавки и осим стручној едукацији учесника веома је допринео промоцији конгресног туризма у Подрињу.

Учеснике и предаваче дочекали су и поздравили председници општина Мали Зворник и Крупањ, те градоначелник Лознице, који су заједнички подржали одржавање овог скупа. У изјави за медије председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић истакао је важност стручног усавршавања запослених у овој области и актуелност наведених тема, најављујући истовремено могућу скору реализацију пројеката путем јавно приватног партнерства.