Верницима који Ускрс славе по Грегоријанском календару председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић честитао је најрадоснији хришћански празник, уз жељу да га проведу у здрављу и благостању.

Будући да га и ове године дочекујемо борећи се против епидемије вируса Корона, забринути за своје здравље и здравље најмилијих, председник малозворничке општине пожелео је суграђанима да им празник над празницима донесе снагу да лакше преброде тешке околности са којима смо суочени.

„Хришћанским верницима који у недељу славе Ускрс, у име општинског руководства и у своје име, упућујем најсрдачније честитке и желим да празник проведете у здрављу и благостању са својим најдражима. Такође желим да вам овај радосни дан, празник над празницима и симбол новог живота донесе наду, снагу и надахнуће да лакше пребродите тешко време и околности са којима смо, као и сви у свету, суочени“, навео је Јевтић.

Председник општине Мали Зворник поручио је суграђанима да поштују уведене заштитне мере и да, иако социјална дистанца свима тешко пада, посебно у празничним данима, ипак, због своје сигурности и сигурности најдражих, Ускрс проведу у својим домовима, а да радост празника са фамилијом и пријатељима поделе када се стекну бољи услови за то.

Љиљана Ристановић