Своју јединствену и богату туристичку понуду општина Мали Зворник представиће на 44. Међународном сајму туризма у Београду, од 23. до 26. фебруара, у хали број 4. београдског сајма, на штанду број 4056.

Посетиоцима ће бити презентовани природни потенцијали и лепоте Малог Зворника и околине, културно наслеђе овог краја, манифестације, домаћа радиност, локална гастрономија, као и историјске знаменитости „Подземни град Карађорђевића” и археолошки локалитет „Орловине”.

За презентацију је задужена Туристичка организација општине Мали Зворник, која је за ову прилику припремила различит интересантан промотивни материјал, који ће делити учесницима манифестације, као и занимљиве експонате, у виду макете катамарана и моста Краља Александра I Карађорђевића, у намери да посетиоцима приближи и дочара атрактивну туристичку понуду општине Мали Зворник.

Председник општине, Зоран Јевтић и директорка Туристичке организације, Марица Лукић, позвали су учеснике сајма да посете штанд Малог Зворника и сазнају више о свему што ова локална заједница има да им понуди.

Председник општине, који ће заједно са осталим члановима руководства и представницима локалне самоуправе боравити на штанду, рекао је да и ове године на штанду Малог Зворника очекује велики број посетилаца и гостију, те да ће учешће на престижној манифестацији бити искоришћено за адекватну промоцију туристичких потенцијала и успостављање нових контаката.

Штанд Малог Зворника биће отворен током сва четири сајмска дана, у термину од 10.00 до 18.00 часова.

Lotel Media Group“ Лозница/Љ.Ристановић