Мали Зворник, 04.03.2019. године 

На такмичењу Serbia Open, које је у недељу, 24. фебруара, одржано у Суботици, чланови Теквондо клуба “Душан Силни” из Малог Зворника окитили су се медаљама. Са најпрестижнијег теквондо турнира у земљи, који је окупио преко 450 такмичара из 12 европских држава, “Душановци” су донели чак 13 медаља, чиме су крунисали почетак такмичарске сезоне.

Према речима тренера Дејана Лукића, екипу ТК “Душан Силни” представљало је 12 такмичара, 1 судија и 2 тренера. Подршку у вођењу тима овог пута пружила му је млада колегиница, вишеструка шампионка у овом спорту, Јована Станојевић, док се у улози судије опробала Бојана Станојевић, такође истакнута такмичарка ТК “Душан Силни”. 

“Посебан тренутак био је када је чланици нашег тима Бојани Станојевић свечано уручен сертификат о положеном црном појасу 1. дан”, истакао је Лукић. 

Освајачи медаља за ТК клуб “Душан Силни” из Малог Зворника на “14th Serbia Open ITF Taekwon-do Championship” у Суботици су: Катарина Илић – злато у борбама и бронза у формама, Вељко Петковић – сребро у формама, Новица Зељић – бронза у формама, Сузана Матић – бронза у формама и бронза у борбама, Дијана Максимовић – злато у формама и злато у борбама, Натаса Којић – бронза у формама и бронза у борбама, Ђордје Николић – бронза у борбама, Данило Тушевљак – бронза у борбама и Александар Тадић – бронза у борбама. 

Љиљана Ристановић

{gallery}/2019/2019-03-04_tekvondo{/gallery}