Мобилне екипе од раног јутра су на терену и настављају радове на отклањању кварова на електромрежи у општини Мали Зворник, које су изазвале обилне снежне падавине протеклих дана.

Упоредо са наведеним радовима, одвија се и чишћење снега на путевима према утврђеним приоритетима.

Према речима председника општине, Зорана Јевтића, најпре ће бити очишћени путеви од значаја за рад екипа које раде на оспособљавању електродистрибутивне мреже, како би могли да у што скоријем року отклоне кварове и успоставе уредно снабдевање струјом.

Он је навео да ће већи део таквих путева бити очишћен у току дана и замолио суграђане за стрпљење и разумевање, јер ће из наведених разлога најпре бити чишћени путеви неопходни за пролаз екипа Електрдистрибуције, од којих су неки у ненасељеним деловима општине.

Јевтић је рекао да је ситуација на терену тешка и компликована за рад, будући да има много стабала која су пала на путеве или покидала електричне водове, као и неприступачних деоница, али да ће екипе на терену учинити све да у најкраћем року дођу на локације и отклоне кварове.

У току дана у испомоћ мобилним тимовима у Малом Зворнику стигли су радници Електродистрибуције из Лознице и Новог Сада, што би требало да допринесе бржем отклањању кварова на мрежи и успостављању уредног снабдевања струјом.

Фотографије и видео снимци у прилогу текста настали су јутрос око 05 часова, приликом радова у месним заједницама на територији општине.

У прилогу је и фотографија списка путних праваца које је ЕПС тражио да буду очишћени као приоритетни за рад екипа на терену.

Љиљана Ристановић