Стручна обука и полагање испита за управљање чамцима А и Б категорије од сада је могућа и у Малом Зворнику уз подршку Туристичке организације општине Мали Зворник.

Позивамо све заинтересоване кандидате са територије општина Мали Зворник, Љубовија, Бајина Башта и града Лознице да нам се јаве ради прикупљања података и организовања полагања стручног испита.

Туристичка организација општине Мали Зворник у сарадњи са Лучком капетанијом из Сремске Митровице организује  Стручну обуку за кандидате који желе да полажу испит за управљање чамцем  „А“ и „Б“ категорије.

Стручна обука и полагање испита одржава по УРЕДБИ о условима за пловидбу и правилима пловидбе на унутрашњим водама и условима које морају да испуњавају лица за управљање чамцем, пловећим телом или плутајућим објектом, програму и начину полагања стручног испита, као и обрасцима, садржини, начину издавања и трајања дозволе за управљање ( „Службени гласник РС“, број 96 од 8. септембра 2014.)

За све потребне информације можете позвати на телефон 015/471-477 или посетити просторије Туристичке организације општине Мали Зворник у Рибарској бр.21 у Малом Зворнику.