24.06.2017. године

Екипа „Педагошки факултет“ из Зворника победила је ФК „Јединство“ из Малог Зворника, резултатом 4:0, у првој утакмици Видовданског турнира у малом фудбалу, који је синоћ почео у Малом Зворнику. Друга утакмица, коју су играли „Кафа Сале“ Лозница и „Глосса – Центар за њемачки језик“ из Зворника, прекинута је на полувремену због невремена, при резултату 0:0. Наставак је вечерас, од 18.30 часова. 

Након надокнаде другог полувремена синоћне утакмице, уследиће мечеви предвиђени редовним распоредом за вечерас. Од 19.00 часова састаће се „Лименка“ Црнча и „Језеро“ Амајић. У другој утакмици, од 20.00 часова, „Кафа Сале“ Лозница играће против екипе „Хотел Видиковац“ Зворник, док се у оквиру треће утакмице, од 21.00, састају „Зрно продукт Дрина СНН“ Лозница и „Глосса – Центар за њемачки језик“ Зворник. 

Видовдански турнир у малом фудбалу је традиционална манифестација у Малом Зворнику, коју одликује дуга традиција, сјајна фудбалска игра и велика посећеност.Тако је било и синоћ, прве вечери овогодишњег турнира.  

Пред бројним гледаоцима највише успеха имао је играч Мирослав Митровић, који је за екипу „Педагошки факултет“ из Зворника, постигао сва четири поготка. 

Турнир се одиграва по уобичајеним правилима, која важе за сусрете овог ранга такмичења, а о регуларности утакмица брину судије Јевто Марковић и Мирослав Матић. 

Организатор турнира је Спорстски савез „Дрина“, а покровитељ Општина Мали Зворник. Учествује 8 екипа, из Србије и Републике Српске, из Лознице, Зворника и Малог Зворника. 

Екипе ће се надметати десетак дана за новчану награду, која за прво место износи 160.000 динара, док је награда за другопласирану екипу 30.000 динара. Посебне награде биће додељене најбољем голману, стрелцу, играчу и младом играчу турнира. 

Награде за најуспешније обезбедила је Општина Мали Зворник уз подршку спонзора турнира, међу којима су: 

–             Хотели “Ројал Дрина” Мали Зворник и “Ројал спа” Бања Ковиљача
–             Предузеће „Сики експорт“ Мали Зворник
–             Ауто школа и технички преглед „РМ плус“ Мали Зворник
–             Подруми пића „Јовановић“ у Радаљу и Малом Зворнику
–             ЗУ „Апотеке Здравље“ Мали Зворник
–             Ауто школа „Дрина СНН“ Мали Зворник
–             Технички преглед „Почуча ауто“ Мали Зворник
–             Предузеће “МБР Балкан” Мали Зворник
–             ЗУ „Апотека Тилија“ у Лозници и Малом Зворнику
–             Кафе „COOL“ Мали Зворник
–             Штампарија „Новаковић“ Мали Зворник
–             Фризерски салон „Бане“ Мали Зворник
–             Кафе „Парадокс“ Мали Зворник

Логистичку подршку организатору у реализацији манифестације пружају ЈКП “Дрина” Мали Зворник, Дом здравља и Полицијска станица у Малом Зворнику. 

Љиљана Ристановић

Распоред утакмица, резултате и стање на табели можете пратити на следећем линку.