Мали Зворник, 20.06.2018. године 

За лица старија од 65 година са подручја општине локална самоуправа у Малом Зворнику обезбедила је бесплатан превоз у локалном саобраћају до краја 2018. године.

Карте за бесплатан превоз, које ће важити у аутобусима Саобраћајног предузећа „Ластра“ доо из Лазаревца, званичног превозника путника у јавном саобраћају на подручју општине Мали Зворник, грађани старији од 65 година могу преузети у Удружењу пензионера и инвалида Малог Зворника, у Улици Рибарској бб (зграда Грађевинара), четвртком, од 08 до 14 часова, почев од 21. јуна 2018. године.

Преузимање карата за бесплатан превоз старији суграђани, осим четвртком, могу остварити и другим радним данима, у договору са председником наведеног удужења Јованом Антонићем.

Број телефона за контакт је 064/97 19 291. 

 

Да би преузели карте за бесплатан превоз, потенцијални корисници ове повластице потребно је да код себе имају важећу личну карту.

Бесплатан превоз у локалном саобраћају за лица старија од 65 година општина Мали Зворник обезбедила је кроз суфинансирање програма и пројекта од јавног интереса у 2018. години.