Mali Zvornik, 20.06.2018. godine 

Za lica starija od 65 godina sa područja opštine lokalna samouprava u Malom Zvorniku obezbedila je besplatan prevoz u lokalnom saobraćaju do kraja 2018. godine.

Karte za besplatan prevoz, koje će važiti u autobusima Saobraćajnog preduzeća „Lastra“ doo iz Lazarevca, zvaničnog prevoznika putnika u javnom saobraćaju na području opštine Mali Zvornik, građani stariji od 65 godina mogu preuzeti u Udruženju penzionera i invalida Malog Zvornika, u Ulici Ribarskoj bb (zgrada Građevinara), četvrtkom, od 08 do 14 časova, počev od 21. juna 2018. godine.

Preuzimanje karata za besplatan prevoz stariji sugrađani, osim četvrtkom, mogu ostvariti i drugim radnim danima, u dogovoru sa predsednikom navedenog uduženja Jovanom Antonićem.

Broj telefona za kontakt je 064/97 19 291. 

 

Da bi preuzeli karte za besplatan prevoz, potencijalni korisnici ove povlastice potrebno je da kod sebe imaju važeću ličnu kartu.

Besplatan prevoz u lokalnom saobraćaju za lica starija od 65 godina opština Mali Zvornik obezbedila je kroz sufinansiranje programa i projekta od javnog interesa u 2018. godini.