Председник општине Мали Зворник, Зоран Јевтић, честитао је свим грађанима Србије и Републике Српске, као и Србима широм света, Дан српског јединства, слободе и националне заставе, 15. септембар.

„Драги грађани, данас је значајан датум у нашој историји и култури – Дан српског јединства, слободе и националне заставе, 15. септембар.

У име руководства општине и у своје име, честитам срдачно овај празник свим грађанима Србије, Републике Српске и свим Србима широм света.

Овај дан има дубоко укорењено значење за наш народ.

Он симболизује јединство, слободу и понос који осећамо као део српског колектива.

Овај дан нас подсећа на храброст и одлучност наших предака, који су се заједно борили за слободу.

Датум пробијања Солунског фронта 1918. године, је симбол наше способности да се ујединимо и постигнемо велике циљеве када смо заједно.

Он нас подсећа да су јединство и слога темељ нашег напретка.

Поносни смо што данас истичемо и народну заставу, поред државне заставе, на објектима државних институција и јавних установа у Малом Зворнику.

То је симбол нашег заједништва и идентитета.

Нека овај дан буде подсетник да се, кроз јединство и заједнички рад, можемо носити са свим изазовима и градити бољу будућност за нашу општину, нашу земљу и наш народ.

Живела Србија!

Још једном, свим грађанима желим срећан Дан српског јединства, слободе и националне заставе“, навео је председник општине Мали Зворник у честитки грађанима поводом празника.