04.06.2015.

За досадашње успехе и медаље освојене на међународним такмичењима, турнирима и семинарима, председник Зоран Јевтић и заменик председника општине Мали Зворник Богдан Дукић, члановима Taekwon-do клуба “Душан Силни“ уручили су пригодне награде, књигу Новака Ђоковића о путу до успеха: “Сервирај за победу“ и тренерке Taekwon-do клуба “Душан Силни“, са грбом општине.

“Подржали смо први интернационални турнир „Мали Зворник Опен“(1st Mali Zvornik Open ITF TAEKWON-DO CHAMPIONSHIP), који се одржава у јуну и прижељкујемо више златних медаља на домаћем терену“, рекао је заменик председника општине Мали Зворник Богдан Дукић.

“Књиге Новака Ђоковића су подстицај нашим младим спортистима да се руководе његовом дисциплином, енергијом, успесима и буду пример вршњацима, којим се поносе родитељи, школа и општина“, казао је председник општине Зоран Јевтић. 

Тренер Дејан Лукић, захваливши се у име клуба, обећава да ће наши такмичари оправдати све данашње похвале и награде већ на предстојећим семинарима и турнирима.

Извор: Мали Зворник Инфо

{gallery}2015/06-04_taekwondo{/gallery}