04.06.2015.

Za dosadašnje uspehe i medalje osvojene na međunarodnim takmičenjima, turnirima i seminarima, predsednik Zoran Jevtić i zamenik predsednika opštine Mali Zvornik Bogdan Dukić, članovima Taekwon-do kluba “Dušan Silni“ uručili su prigodne nagrade, knjigu Novaka Đokovića o putu do uspeha: “Serviraj za pobedu“ i trenerke Taekwon-do kluba “Dušan Silni“, sa grbom opštine.

“Podržali smo prvi internacionalni turnir „Mali Zvornik Open“(1st Mali Zvornik Open ITF TAEKWON-DO CHAMPIONSHIP), koji se održava u junu i priželjkujemo više zlatnih medalja na domaćem terenu“, rekao je zamenik predsednika opštine Mali Zvornik Bogdan Dukić.

“Knjige Novaka Đokovića su podsticaj našim mladim sportistima da se rukovode njegovom disciplinom, energijom, uspesima i budu primer vršnjacima, kojim se ponose roditelji, škola i opština“, kazao je predsednik opštine Zoran Jevtić. 

Trener Dejan Lukić, zahvalivši se u ime kluba, obećava da će naši takmičari opravdati sve današnje pohvale i nagrade već na predstojećim seminarima i turnirima.

Izvor:Mali Zvornik Info

{gallery}2015/06-04_taekwondo{/gallery}