Мали Зворник, 05.04.2020. године 

Општина Мали Зворник и у периоду ванредног стања одговорно и посвећено ради на обнови и уређењу локалне инфраструктуре.

У месној заједници Доња Борина, у засеoку Лепеница, протекле седмице настављена је замена стубова и самоносивог кабла на нисконапонској мрежи.

Саветник у Одељењу за финансије, општу управу и друштвене делатности Општинске управе Мали Зворник Младен Перић рекао је да у току идуће седмице предстоји постављање преосталих носећих, угаоних стубова, након чега ће се приступити постављању линијских стубова и самоносивог кабла.

Он је навео да одговорна општинска власт, на челу са председником Зораном Јевтићем, предано ради на побољшању услова за живот грађана општине Мали Зворник и у време ванредног стања.

Перић је, као битну чињеницу, додао да ће ревитализована нисконапонска мрежа у месној заједници Доња Борина бити пуштена у функцију тек након укидања ванредног стања у Републици Србији, пошто је за време ванредног стања, које је уведено одлуком Владе Републике Србије, на снази забрана искључења, односно прекида испоруке електричне енергије. 

Замену стубова на електро мрежи у општини Мали Зворник изводи Електродистрибуција Лозница, преко предузећа „ОДС Јужна Бачка“. 

Љиљана Ристановић

{gallery}/2020/2020-04-05_elektromreza{/gallery}