Мали Зворник, 02.07.2014. године

Седница Скупштине општине Мали Зворник која је у понедељак прекинута због недостатка кворума из истих разлога ни јуче није одржана.

На заседање које је требало да се настави у 10 часова дошло је 14 од 29 одборника, што је недовољан број за рад и одлучивање на седници.

Председник Скупштине општине Мали Зворник Радован Тадић констатовао је да нема скупштинске већине и одредио 11. јул за нови датум одржавања седнице. Он је изразио очекивање да ће се до тог датума створити услови за рад скупштине. На овој седници, између осталог, требало је да се одборници изјасне о предлогу првог овогодишњег ребаланса општинског буџета, који је предуслов за даље финансирање радова на санацији од непогода у општини Мали Зворник.

С обзиром да 19. редовна седница Скупштине општине Мали Зворник ни јуче није одржана и да ребаланс буџета још није усвојен, према одлуци коју је у понедељак донео Општински штаб за ванредне ситуације, радови на санацији од непогода до даљег ће бити обустављени јер не постоје услови за плаћање услуга.