Mali Zvornik, 02.07.2014. godine

Sednica Skupštine opštine Mali Zvornik koja je u ponedeljak prekinuta zbog nedostatka kvoruma iz istih razloga ni juče nije održana.

Na zasedanje koje je trebalo da se nastavi u 10 časova došlo je 14 od 29 odbornika, što je nedovoljan broj za rad i odlučivanje na sednici.

Predsednik Skupštine opštine Mali Zvornik Radovan Tadić konstatovao je da nema skupštinske većine i odredio 11. jul za novi datum održavanja sednice. On je izrazio očekivanje da će se do tog datuma stvoriti uslovi za rad skupštine. Na ovoj sednici, između ostalog, trebalo je da se odbornici izjasne o predlogu prvog ovogodišnjeg rebalansa opštinskog budžeta, koji je preduslov za dalje finansiranje radova na sanaciji od nepogoda u opštini Mali Zvornik.

S obzirom da 19. redovna sednica Skupštine opštine Mali Zvornik ni juče nije održana i da rebalans budžeta još nije usvojen, prema odluci koju je u ponedeljak doneo Opštinski štab za vanredne situacije, radovi na sanaciji od nepogoda do daljeg će biti obustavljeni jer ne postoje uslovi za plaćanje usluga.