Председник општине Мали Зворник, Зоран Јевтић, уручио је у четвртак, 23. септембра, повељу општине директору Привредног друштва “Kayra textile“ доо из Малог Зворника, Берату Ишаширу, за допринос запошљавању у општини.

Ишаширу је ово значајно јавно признање додељено на свечаности поводом Дана општине, 17. септембра, а будући да директор новоотворене фабрике текстила није био у могућности да присуствује седници, најзначајније општинско признање уручено му је накнадно.

Јевтић је Ишаширу честитао на повељи и захвалио на досадашњој успешној сарадњи, одговорности и залагању, захваљујући чему је, у сарадњи локалне самоуправе и предузећа “Kayra textile“ доо, запослено 120 радника са подручја општине.

Он је компанији и запосленима пожелео много успеха у раду и напредак у пословању, што ће, како је истакао, сигурно омогућити ширење производње и нова запошљавања убудуће.

Након уручења признања, Јевтић и Ишашир учествовали су у снимању прилога Телевизије Пинк посвећеног покретању фабрике текстила у Малом Зворнику.

Према речима председника општине, прилог о фабрици “Kayra textile“ биће емитован у Националном дневнику ТВ Пинк, у суботу, 25. септембра.

Љиљана Ристановић