Поводом Дана општине Мали Зворник, 17. септембра, председник општине, Зоран Јевтић, упутио је честитку суграђанима, наводећи да је овај празник за становнике Малог Зворника по много чему посебан и важан, те да пружа прилику за осврт на историју и постигнућа која су резултат заједничке посвећености и рада.

Он је саопштио да ће свечана седница Скупштине општине бити одржана у понедељак, 18. септембра, у Дому културе у Малом Зворнику, од 12 часова, истакавши да би свечаности поводом обележавања празника требало да присуствује потпредседница Владе Републике Србије и министарка културе, Маја Гојковић, која ће, како је предвиђено, претходно отворити галеријски простор у холу Библиотеке „17. септембар“, чију изградњу је омогућило Министарство културе Републике Србије.

„Драги суграђани, у име руководства општине и у своје име, желим да вам упутим искрене честитке поводом Дана општине Мали Зворник!

Данас славимо заједно постигнућа и успехе које смо остварили у нашем месту.

Сваки корак напред, сваки пројекат и сваки успех који смо остварили су резултат наше заједничке посвећености и рада.

Упркос изазовима с којима смо се сусретали, заједно смо градили бољу будућност за наше суграђане.

Побољшали смо инфраструктуру, унапредили услуге, подржали културу и образовање, те се трудили да живот у нашој општини буде квалитетнији и просперитетнији.

Овај дан нас подсећа да смо заједно јачи и да наша солидарност и јединство представљају темељ нашег успеха.

Нека Дан општине буде прилика да се поносно осврнемо на постигнућа и да заједно гледамо у будућност с ентузијазмом и оптимизмом.

Хвала свима вама, драги суграђани, на вашем доприносу и подршци.

Срећан Дан општине Мали Зворник!“, навео је председник општине Мали Зворник у честитки суграђанима.

„Очекујемо да ће свечаној седници Скупштине општине поводом обележавања празника, заказаној за понедељак, 18 . септембра, у Дому културе у Малом Зворнику, са почетком у 12 часова, присуствовати потпредседница Владе Републике Србије и министарка културе, Маје Гојковић. Министарка би непосредно пре почетка свечаности требало да отвори галеријски простор у холу Библиотеке „17. септембар, чију изградњу је омогућило Министарство културе Републике Србије“, рекао је Јевтић, наводећи да очекује долазак и осталих званица, представника државних органа и институција, локалних самоуправа из Србије и Републике Српске, установа, јавних предузећа, привредног сектора, верских заједница и различитих организација.

„Lotel Media Group“ Лозница/Љ.Ристановић