Мали Зворник, 17.08.2018. године 

Председник општине Мали Зворник Зоран Јетвић од септембра текуће године са грађанима ће разговарати сваког понедељка, у термину од 12 до 14 часова. Биће то прилика да их саслуша и размотри начине на које би могао да им помогне у решавању текућих питања, док ће за ургентне проблеме и даље моћи да му се обрате свакодневно. 

Пријем за грађане једном недељно у одређено време или тзв. „Дан отворених врата“ је пракса коју кабинет председника малозворничке општине уводи како би омогућио свима, који имају потребу да се са председником општине састану, да то учине на ефикасан начин, без непотребног чекања. 

Поводом најављене новине у раду Јевтић је изјавио да ће на предвиђени начин свим Малозворничанима бити омогућено да дођу у општину и разговарају о проблему који имају, а за који сматрају да би уз подршку институција могао да буде решен. 

Он је додао да је увођење посебног термина за пријем грађана у кабинету председника општине вишеструко значајно и да се њиме, између осталог, уводи ред у комуникацији са грађанима, а време њиховог чекања у ходницима за пријем код председника своди на минимум. 

Јевтић је навео да ће на овај начин и он и грађани моћи боље да планирају и искористе време за разговор. 

Нов начин пријема грађана у општини Мали Зворник биће у примени од 3. септембра текуће године, а једини понедељак у септембру у којем пријема неће бити је 17. септембра, на Дан општине.

Председник Јевтић навео је и то да ће у случају спречености уместо њега са грађанима разговарати заменик председника општине Милош Радојчић, те да ће предност у погледу пријема имати они грађани који су претходно заказали свој долазак. 

С тога је грађанима препоручио да свој термин за разговор претходно закажу, јављањем секретарици председника општине, на број телефона 015/471-300. 

Љиљана Ристановић