Mali Zvornik, 02.04.2020. godine

Predsednik opštine Mali Zvornik i komandant Opštinskog štaba za vanredne situacije Zoran Jevtić i saradnik u njegovom kabinetu Milan Ostojić posetili su u četvrtak, 02. aprila, Narodnu kuhinju Crvenog krsta u Malom Zvorniku, koja dnevno, o trošku lokalne samouprave, priprema i deli 100 obroka korisnicima. 

Kako bi se uverili da se obroci u Narodnoj kuhinji pripremaju i dele u skladu sa naredbama Vlade Republike Srbije i lokalnog Štaba za vanredne situacije, uz primenu pojačanih mera zaštite i higijene, Jevtić i Ostojić su, zajedno sa sekretarom Opštinske organizacije Crvenog krsta Draganom Nikolićem, obišli kuhinju i zaposlene u njoj.

Obroke korisnicima Narodne kuhinje zaposleni izdaju isključivo na šalteru, u rukavicama i sa maskama na licu, kako je i propisano.

Radi obezbeđivanja dovoljnog broja zaštitnih sredstava za zaposlene i korisnike, predsednik opštine ovom prilikom Narodnoj kuhinji Crvenog krsta u Malom Zvorniku uručio je 100 zaštitnih maski, pri čemu je određen broj odmah podeljen prisutnim korisnicima, a ostatak ostavljen za podelu narednih dana.

Ljiljana Ristanović