Мали Зворник, 19.12.2018. године 

Председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић захвалио је привредницима са подручја општине на донацијии коју су дали на име помоћи Србима на Косову, у оквиру хуманитарног концерта под називом „Песмом и игром за Косово и Метохију“, одржаног недавно у Лозници, у организацији града Лознице и општина Мали Зворник, Љубовија и Крупањ.

Концерт је уприличен у Вуковом Дому културе у петак, 14. децембра, а наступило је Културно-уметничко друштво „Копаоник“ из Лепосавића, изводећи богат репертоар најлепших песама и игара из Србије.

Акцији за подршку сународницима на Косову одазвало се 14 привредника са подручја Малог Зворника и то: СЗГП „Новаковић“ Мали Зворник, СГР „Стем градња“ Мали Зворник, предузетница Славица Средојевић из Радаља, предузеће „ДМН Трејд“ Мали Зворник, предузетник Владан Јовановић из Малог Зворника, Ауто школа „ЕРМ Плус“ и фирме „ЕРМ Експорт“ и „ЕРМ Ауто“ Мали Зворник, предузеће „Сики Експорт“ Мали Зворник, „Победа“ Мали Зворник, предузетници Горан Поповић и Златко Вукашиновић из Доње Борине, „Кан Импекс“ Мали Зворник, „Метално“ Мали Зворник и турска компанија „ЈГСИ Текстил“, која на пролеће у Малом Зворнику треба да отвори погон за производњу текстила. 

 Љиљана Ристановић

{gallery}/2018/2018-12-20_humanitarni_koncert{/gallery}