Mali Zvornik, 19.12.2018. godine 

Predsednik opštine Mali Zvornik Zoran Jevtić zahvalio je privrednicima sa područja opštine na donacijii koju su dali na ime pomoći Srbima na Kosovu, u okviru humanitarnog koncerta pod nazivom „Pesmom i igrom za Kosovo i Metohiju“, održanog nedavno u Loznici, u organizaciji grada Loznice i opština Mali Zvornik, Ljubovija i Krupanj.

Koncert je upriličen u Vukovom Domu kulture u petak, 14. decembra, a nastupilo je Kulturno-umetničko društvo „Kopaonik“ iz Leposavića, izvodeći bogat repertoar najlepših pesama i igara iz Srbije.

Akciji za podršku sunarodnicima na Kosovu odazvalo se 14 privrednika sa područja Malog Zvornika i to: SZGP „Novaković“ Mali Zvornik, SGR „Stem gradnja“ Mali Zvornik, preduzetnica Slavica Sredojević iz Radalja, preduzeće „DMN Trejd“ Mali Zvornik, preduzetnik Vladan Jovanović iz Malog Zvornika, Auto škola „ERM Plus“ i firme „ERM Eksport“ i „ERM Auto“ Mali Zvornik, preduzeće „Siki Eksport“ Mali Zvornik, „Pobeda“ Mali Zvornik, preduzetnici Goran Popović i Zlatko Vukašinović iz Donje Borine, „Kan Impeks“ Mali Zvornik, „Metalno“ Mali Zvornik i turska kompanija „JGSI Tekstil“, koja na proleće u Malom Zvorniku treba da otvori pogon za proizvodnju tekstila. 

 Ljiljana Ristanović

{gallery}/2018/2018-12-20_humanitarni_koncert{/gallery}