Мали Зворник је једна од 40 општина у Србији у којима ће, од 2018. до 2021. године, бити спроведен програм реформе пореза на имовину, који финансира Швајцарска агенција за развој и сарадњу (СДЦ), у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе Републике Србије, Министарством финансија и Сталном конференцијом градова и општина.

Програм „Реформе пореза на имовину“ спроводи „International Management Group“ (IMG) који је ангажовао „Ipsos Strategic Marketing“ да спроведе истраживање које се односи на то да ли су грађани задовољни радом и услугама општине и да ли би се укЉучили у одлучивање о томе на шта се троши буџет општине.

Поштовани суграђанине, 

Поштована суграђанко,

Ваше мишљење нам је важно!

Овом приликом Вас позивамо да нам попуњавањем овог упитника дате информације које би нам помогле да заједно одлучимо у шта да улажемо и тиме градимо будућност наше општине.

Ви сте, као порески обвезник, кроз плаћање пореза на имовину, допринели да наша општина има средства да улаже у своју будућност. Желимо да нам кажете да ли сте задовољни радом наше општине, желимо да чујемо да ли бисте се укључили у одлучивање о томе на шта се троши општински буџет.

Кроз попуњавање ове кратке, анонимне анкете ће Ваш глас допринети да наше услуге ка Вама буду боље. Укључи се, ти се питаш! 

Молимо Вас да попуните следећу АНКЕТУ!!! 

Општинска управа
Мали Зворник