Мали Зворник, 03.09.2018. године

У кабинету председника општине Мали Зворник данас је уприличен пријем за грађане, организован у циљу ефикасније комуникације председника са суграђанима. „Дан за грађане“ или тзв. „Дан отворених врата“ у општини искористило је око 15 Малозворничана, који су, по први пут на нов начин, били у прилици да се састану са председником општине Зораном Јевтићем и са њим разговарају о проблему који имају, а за који сматрају да би уз подршку институција могао да буде решен. 

Председник општине Мали Зворник од 03. септембра текуће године са грађанима ће разговарати сваког понедељка, у термину од 12 до 14 часова. Биће то прилика да их саслуша и размотри начине на које би могао да им помогне у решавању текућих питања, док ће за ургентне проблеме и даље моћи да му се обрате свакодневно. 

Пријем за грађане једном недељно у одређено време је пракса коју је кабинет председника малозворничке општине увео како би омогућио свима, који имају потребу да се са председником општине састану, да то учине на ефикасан начин, одређеним даном, без непотребног чекања. 

Поводом новине у раду, Јевтић је навео да ће на овај начин и он и грађани моћи боље да планирају и искористе време за разговор. 

Он је напоменуо да ће у случају да буде спречен тог дана, уместо њега, са грађанима разговарати заменик председника општине Милош Радојчић, те да ће предност у погледу пријема имати они грађани који су претходно заказали свој долазак. 

С тога је грађанима препоручио да свој термин за разговор претходно закажу, јављањем секретарици председника општине, на број телефона 015/471-300. 

Он је саопштио да једини дан у септембру када пријема неће бити је 17. септембар, Дан општине Мали Зворник. 

Љиљана Ристановић

{gallery}/2018/2018-09-03_prijem_za_gradjane{/gallery}