Mali Zvornik, 03.09.2018. godine

U kabinetu predsednika opštine Mali Zvornik danas je upriličen prijem za građane, organizovan u cilju efikasnije komunikacije predsednika sa sugrađanima. „Dan za građane“ ili tzv. „Dan otvorenih vrata“ u opštini iskoristilo je oko 15 Malozvorničana, koji su, po prvi put na nov način, bili u prilici da se sastanu sa predsednikom opštine Zoranom Jevtićem i sa njim razgovaraju o problemu koji imaju, a za koji smatraju da bi uz podršku institucija mogao da bude rešen. 

Predsednik opštine Mali Zvornik od 03. septembra tekuće godine sa građanima će razgovarati svakog ponedeljka, u terminu od 12 do 14 časova. Biće to prilika da ih sasluša i razmotri načine na koje bi mogao da im pomogne u rešavanju tekućih pitanja, dok će za urgentne probleme i dalje moći da mu se obrate svakodnevno. 

Prijem za građane jednom nedeljno u određeno vreme je praksa koju je kabinet predsednika malozvorničke opštine uveo kako bi omogućio svima, koji imaju potrebu da se sa predsednikom opštine sastanu, da to učine na efikasan način, određenim danom, bez nepotrebnog čekanja. 

Povodom novine u radu, Jevtić je naveo da će na ovaj način i on i građani moći bolje da planiraju i iskoriste vreme za razgovor. 

On je napomenuo da će u slučaju da bude sprečen tog dana, umesto njega, sa građanima razgovarati zamenik predsednika opštine Miloš Radojčić, te da će prednost u pogledu prijema imati oni građani koji su prethodno zakazali svoj dolazak. 

S toga je građanima preporučio da svoj termin za razgovor prethodno zakažu, javljanjem sekretarici predsednika opštine, na broj telefona 015/471-300. 

On je saopštio da jedini dan u septembru kada prijema neće biti je 17. septembar, Dan opštine Mali Zvornik. 

Ljiljana Ristanović

{gallery}/2018/2018-09-03_prijem_za_gradjane{/gallery}