Општина Мали Зворник учествује на 43. Међународном сајму туризма у Београду, који се одржава, од 24. до 27. марта, под слоганом „Између планина и мора“.

Богату туристичку понуду Туристичка организација општине Мали Зворник презентује у хали 4, на штанду Подриња, заједно са градом Лозница и општинама Љубовија и Крупањ.

Учешће на сајму општина користи да промовише своју атрактивну туристичку понуду, природне туристичке потенцијале које поседује, сеоски, ловни и риболовни туризам, богато културно наслеђе, историјске и културне знаменитости, манифестације, локалну гастрономију и угоститељске објекте.

Штанд Подриња и општине Мали Зворник протеклих дана посетили су бројни домаћи и страни туристи, представници друштвено – политичког живота, државни функционери и многе друге јавне личности.

Учешће на Сајму туризма представници локалног руководства искористили су, као и ранијих година, за остваривање важних контаката и разговоре са потенцијалним инвеститорима у циљу унапређења локалне туристичке понуде и промоције општине.

Предузећа, удружења и остале организације из Малог Зворника, које се баве делатностима у туризму, имале су прилику да у директном контакту са потенцијалним гостима представе своју туристичку понуду, повежу се са сличним организацијама, али и да виде нове трендове у туризму, што им може послужити као пример за унапређење посла којим се баве.

„Lotel Media Group“ Лозница/Љ.Ристановић