Opština Mali Zvornik učestvuje na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava, od 24. do 27. marta, pod sloganom „Između planina i mora“.

Bogatu turističku ponudu Turistička organizacija opštine Mali Zvornik prezentuje u hali 4, na štandu Podrinja, zajedno sa gradom Loznica i opštinama Ljubovija i Krupanj.

Učešće na sajmu opština koristi da promoviše svoju atraktivnu turističku ponudu, prirodne turističke potencijale koje poseduje, seoski, lovni i ribolovni turizam, bogato kulturno nasleđe, istorijske i kulturne znamenitosti, manifestacije, lokalnu gastronomiju i ugostiteljske objekte.

Štand Podrinja i opštine Mali Zvornik proteklih dana posetili su brojni domaći i strani turisti, predstavnici društveno – političkog života, državni funkcioneri i mnoge druge javne ličnosti.

Učešće na Sajmu turizma predstavnici lokalnog rukovodstva iskoristili su, kao i ranijih godina, za ostvarivanje važnih kontakata i razgovore sa potencijalnim investitorima u cilju unapređenja lokalne turističke ponude i promocije opštine.

Preduzeća, udruženja i ostale organizacije iz Malog Zvornika, koje se bave delatnostima u turizmu, imale su priliku da u direktnom kontaktu sa potencijalnim gostima predstave svoju turističku ponudu, povežu se sa sličnim organizacijama, ali i da vide nove trendove u turizmu, što im može poslužiti kao primer za unapređenje posla kojim se bave.

„Lotel Media Group“ Loznica/LJ.Ristanović