На друштвеној мрежи Инстаграм пре неколико дана појавио се лажни профил креиран на име председника општине Мали Зворник, Зорана Јевтића.

На профилу је, између осталог, наведено да је Зоран Јевтић албански политичар из Приштине, кога је преузела Српска напредна странка и ставила на чело Малог Зворника.

Председник Јевтић реаговао је поводом тога рекавши да су поједини спремни свачим да се служе у покушају да ометају и дискредитују рад председника општине и општинског руководства, додајући да је пре појављивања лажног профила на име председника општине на појединим приватним профилима најављено да ће такав профил бити отворен ради напада на председника општине.

Он је позвао представнике опозиције, међу којима и странке и групе грађана које нису парламентарне, који нису учествовали у објављивању лажног профила председника општине да се огласе и ограде од тога.

Јевтић је саопштио да овај потез неће имати утицаја на рад руководства општине и да ће га лично мотивисати да још снажније настави да ради и да се бори за општину Мали Зворник, а против нн извршилаца биће поднете пријаве.

Љиљана Ристановић

Лични профил председника општине Мали Зворник

Прави профил

Лажни профил креиран на име председника општине Мали Зворник