Na društvenoj mreži Instagram pre nekoliko dana pojavio se lažni profil kreiran na ime predsednika opštine Mali Zvornik, Zorana Jevtića.

Na profilu je, između ostalog, navedeno da je Zoran Jevtić albanski političar iz Prištine, koga je preuzela Srpska napredna stranka i stavila na čelo Malog Zvornika.

Predsednik Jevtić reagovao je povodom toga rekavši da su pojedini spremni svačim da se služe u pokušaju da ometaju i diskredituju rad predsednika opštine i opštinskog rukovodstva, dodajući da je pre pojavljivanja lažnog profila na ime predsednika opštine na pojedinim privatnim profilima najavljeno da će takav profil biti otvoren radi napada na predsednika opštine.

On je pozvao predstavnike opozicije, među kojima i stranke i grupe građana koje nisu parlamentarne, koji nisu učestvovali u objavljivanju lažnog profila predsednika opštine da se oglase i ograde od toga.

Jevtić je saopštio da ovaj potez neće imati uticaja na rad rukovodstva opštine i da će ga lično motivisati da još snažnije nastavi da radi i da se bori za opštinu Mali Zvornik, a protiv nn izvršilaca biće podnete prijave.

Ljiljana Ristanović

Lični profil predsednika opštine Mali Zvornik

Pravi profil

Lažni profil kreiran na ime predsednika opštine Mali Zvornik