Мали Зворник, 07.06.2014. године

Школска година за ученике у Малом Зворнику биће настављена у понедељак 09. јуна, јер су успостављањем редовног аутобуског саобраћаја створени услови за транспорт ученика до школе, саопштено је из Општинског штаба за ванредне ситуације.

У саопштењу се наводи да је у петак на делу магистралног пута код Старог моста у Малом Зворнику отворена једна саобраћајна трака за пролаз путничких и теретних возила, што је омогућило успостављање редовног аутобуског саобраћаја у Малом Зворнику и превоз ученика до школе.

Одлуку о наставку школске године Општински штаб за ванредне ситуације Мали Зворник донео је у четвртак након најаве из Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије да ће на деоници магистралног пута код Старог моста до петка 06. јуна бити отворена једна саобраћајна трака за пролаз путничких и теретних возила.

Ова одлука штаба у Малом Зворнику синоћ је и потврђена. Њеним доношењем престала је да важи претходна одлука о ранијем завршетку школске године донета протекле седмице због непостојања услова за транспорт ученика до школе.