Mali Zvornik, 07.06.2014. godine

Školska godina za učenike u Malom Zvorniku biće nastavljena u ponedeljak 09. juna, jer su uspostavljanjem redovnog autobuskog saobraćaja stvoreni uslovi za transport učenika do škole, saopšteno je iz Opštinskog štaba za vanredne situacije.

U saopštenju se navodi da je u petak na delu magistralnog puta kod Starog mosta u Malom Zvorniku otvorena jedna saobraćajna traka za prolaz putničkih i teretnih vozila, što je omogućilo uspostavljanje redovnog autobuskog saobraćaja u Malom Zvorniku i prevoz učenika do škole.

Odluku o nastavku školske godine Opštinski štab za vanredne situacije Mali Zvornik doneo je u četvrtak nakon najave iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije da će na deonici magistralnog puta kod Starog mosta do petka 06. juna biti otvorena jedna saobraćajna traka za prolaz putničkih i teretnih vozila.

Ova odluka štaba u Malom Zvorniku sinoć je i potvrđena. Njenim donošenjem prestala je da važi prethodna odluka o ranijem završetku školske godine doneta protekle sedmice zbog nepostojanja uslova za transport učenika do škole.